17 november!

Idag är det partey som gäller, inflyttningsfest hos Anna i Öxabäck! Jippeykaeyey ;)
På med träskor och spela eddie meduza, så går en riktigt bonnafest till.! Men denna blir nog mer sofistikerad med rnb och fjollor som dricker vin. Vin är gott :)

Vad skulle då evelina ta på sig? hur ville hon seut? Rockig! Yeah men eftersom evelina inte har några kläder fick de bli ett brunt linnne, trasiga avklippt studprörs jeans , strumpbyxor och raggsockar. Jag orkade inte klä upp mig. vi ska ju ej ut ändå. Plus de är bonnafest :P

image7

14 novemeber!

Ännu en ledig dag från jobbet och vad händer då? JO man sitter och fetar framför datorn, vilket menas med fet godispåse :) Och för alla er nördar som bantar säger jag ONYTTIGT är GOTT! 

Sen blev de åldring-volleyboll. 30 +  och jag :P de va skoj se de gammla röra sig.  Me de gamla menar jag min släkt som har hyrt en idrottshall och rör på fläkset ;) JAG ÄGDE :P

NU fick jag panik, jag har inga vinterkläder. Eller rättare sagt inga kläder alls. Därför gick ja in på zoovillage och hittade SNYGGA skor! Jag är kär i cheap monday!



MÅste först införskaffa mig en vinterjacka/skor. Men jag hatar de för man serut som en michelingubbe i vinterjackor. Så funderar på om min skinnjacka duger i vinter igen. Sen vinterskor hittar man aldrig några snygga, hata vintern! Converse/vans får de bli denna vinter igen. Den enda fördelen med vinterna är julen, som är skit mysig, MÖSSOR. jag älskar mössor :) sen att de blir kallt och då kan man kurra in sig i ett varmt täcke! Mys faktorn är HÖG!

For fucking sake ROCK ON!

SNÖGUBBARNA ÄR LÄSKIGA!

snögubbarna marscherar, snögubbarna går till attack, dom vill ha snö varje natt !

image5


13 november!

Dagens spellista:

Rooney - Sorry sorry
Muse - Starliught
Modest mouse - Float on
The white stripes - Jolene (live)
Tally Hall - Smile like you mean it
Bullet for my valentine - All these things I hate revolve around me
D.A.D - Laugh n` half
From first to last - Emily
Lars Winnerbäck - Kom änglar
Lars Winnerbäck - Elegi
Lars Winnerbäck - Aldrig riktigt slut
Metallica - Nothing else matters

Dagens visdomsord: Every song ends is that any reason not to enjoy the music?

I`m in love with music! Fucking wannabes ROCK ON!

12 november uppdatering!

Idag har jag då fått den STORA äran att välja ut vilket vin morsan skulle ge bort till morfar. Jag började med att fråga vad som skulle ätas till vinet, ost och vindruvor skulle de vara. Jag tänkte efter vad jag lärt mig under vinkusnkapslektionerna. Och med tanke på mitt MVG kändes det som detta måste jag kunna. Jag kom på KÖRSBÄRVIN. Jag minns under vår vinprovning fick vi smaka på grönmögelost och körsbärs vin, vilket tydligen skulle vara en stor hitt. För mig som varken gillar mögelost eller rött vin blev de mer kräkningar. Men läraren sa detta är som handen i handsken. Han hade övertygats av gammla elever att testa detta, han som även då hatade mögelost var lite skeptiskt. Men gav de hela en chans och nu älskar han denna blandning.
 
Så solbacka körbärsvin som är ett sött dessertvin fick det bli.  

image4

ÅH JA ÄR VERKLIGEN GRYM PÅ VINER :P

Rock on and remember EVERY SONG ENDS! ^^

12 november!

Nytt datum, ny dag, ny vecka vilket betyder nya möjligheter. Klockan har precis slagit över från söndag till måndag och jag sitter här och funderar ut vad som kommer hända mig denna vecka. Kommer den bli lika grå och trisst som denna?, kommer jag fortfarande känna mig sådär ensam som jag ofta gör. Alla dessa frågor är fortfarande obesvarade. Så låt oss ge denna vecka en chans, dvs ta vara på den.

Kollade på åter till cold mountain innan de är ju inte lätt att hålla tårarna borta. Tänk att känna denna saknad efter en person så länge. Tänk att nästan varje dag skriva ett brev om hopp att få något tillbaka. Tänk att känna denna smärta från att inte veta om personen lever eller är död. Jag tycker iaf att den är väldigt sorglig.

Filmen får mig själv att tänka rätt så mycket, jag är bäst på att tänka. Vilket brukar resultera i både gott och ont.
 
Satt och googlade på "peytons art" och hittade denna underbara textrad. "every song ends" ! Det bara slog mig, MIN NYA TATUERING. har länge velat ha noter intatuerade men har lixom inte hittat något bra. Sen har ja tänkt hitta en bra text att ha över bröstet. Då kom denna textrad fram den representerade allt, både musik, livet ja den får en att tänka.

image3

Älska den textraden gör den på min kropp nu och låt den sitta där för evigt! "Every song ends"

Every song ends is that any reason not to enjoy the music! Rock on // Eve

11 november även kallad FARSDAG!

Ja då var det fars dag igen. Och elak och dålig dotter som jag är har jag inte hälsat på min kära far. Han bor för långt bort, fristad känns som en evighet. Speciellt när de inte går några tåg förrän klockan halv sex på kvällen. Så nej, SKENE är ingen storstad.

Igår var det hard working bitch som gällde. Evelina tog på sig arbetskläderna och jobbade från tolv till halv ett på natten ungefär. De var hårt med jag ägde i restaurangen, trotts som chefen säger att jag fortfarande är praktikant. FUCK YOU! Jag vann fick mest dricks och ägde!! Vi var fyra osm jobbade, tre extra och en ordinarie. Ordinareie va sämst och fick minst dricks! HAHA! Sug på det!

ROCK ON! / Eve

9 November

Gott folk tänkte börja blogga som är så himla HIPPT nuförtiden. Dagen till ära är grå och regnet hänger i luften, känns som en typisk svensk dag.

Fredag vilket betyder denna dag ledighet och Idol. Vem är då favoriten? Efterosm jag inte är någon trogen följare av idol kan jag inte riktigt uttala mig. Tyckte att patrizia var bäst, men de tyckte inte svenska folket som beslutade att rösta ut henne i de första programmen. Om man skall se till va då folket tycker, verkar ju Daniel vara den klara favoriten. Kan dock tyckas att han är en Thomas Dileva kopia, men rösten är det väl inget fel på. Jihde typ världens sämsta programledare för idol, saknar totalt humor och hans små försök till att göra det hela roligt leder bara till katastrof. Man skrattar inte med honom utan ÅT HONOM!

Imorgon börjar helvetesdagen dvs jobba från öppning till stängning, vilket innebär 12.00 - 00.30. Kan ju tyckas kul med tanke på pengarna men ibland kan de vara jobbigt att hålla humöret uppe så många timmar. Ni som då undrar vart och vad jag jobbar med så jobbar jag på en restaurang inne i borås som servitris och bartender.

www.babbelrestaurang.com <------- Besök gärna hemsidan


  Här kan ni se när jag gör en whiskey sour, ingen höjdardrink precis.

 Jag och Cilla på jobbet denna oerhört vbackra bild ligger uppe på hemsidan! Obs ja serut som en gris ;)


Dagens låt: The white stripes - Jolene

Tjopp och hej! // Rock on!

RSS 2.0