Jobbarvecka!

Ja,även denna vecka blir de mkt jobb dvs onsdag, torsdag, fredag lördag. Härligt att få känna att man lever.
På måndag ska ja hämta mitt nya pass, nu är det nära!! På söndag ska jag nog klippa mig, väldigt välbehövligt!
Näe nu ska ja duscha och göra iordning mig inför jobbet! CIAO!

förövrigt för er som inte vet är de skottdagen idaggg!

bilder från party den 16 februari

Förfest hos Emma sen bar det av till lounge!

ENJOY! Ursäkta fulheten! Inte lätt att vara full och snygg samtidigt :P

       

3 - 23 april!!

Detta är mannen jag kommer att umgås med i Bali, Marcus! Ska bliså underbart skönt att dra på semester och att få träffa dig igen! Saknar dig!

image113

De bästa!

    

Bild 1: Malin och Anna
Bild 2 : Joel
Bild 3 : Marcus
Bild 4 : Lise
Bild 5 : Erica och Ida!

Nu har jag vart och fixat pass, kommer om en vecka. Som vanligt ser man ut som en hest på sånna foton, smällar man får ta!

ENJOY!

2 dagars ledighet!

Nu har ja jobbat 7 dagar i rad så därför är ja värd två dagars ledighet!

Imorron ska ja dra till kinna och införskaffa mig ett pass, kan vara ganska bra att ha när jag drar till BALI :) Ska bli så sjukt skönt att träffa marcus igen, saknar honom som en liten hest! Ja kommer springa till dig så fort ja ser dig och ge dig en en kram som vara förevigt, kanske inte bäst att komma från flygplatsen så ja inte stannar där resten av resan. Nåja, imorron ska ja nog även se om jag kan hitta en bikini, om det ens går att köpa såhär på vintern?!

Nåja nu ska ja lyssna på nån ny skiva ja fick av JOHAN på jobbet. TACK TACK. Fick en hel sopsäck med skivor, hur gött som helst!

Hade gött hej!

Andysmygfotarmedminmobilpåjobbet!

Jobbad som sagt i disken igår Andy snodde min mobil och smygfotade!

ENJOY!

  

1. Johan kök
2. Dan kök
3. Malla servering

Jobb!

Just nu sitter jag på jobbet, är i disken denna helgen för pierre diskaren är sjuk. Klart jag tar mer jobb, mer pengar nu när ja ska iväg. Har jobbat såhär

Måndag : Disk
Tis, ons tors: Servering
Fre,Lör,Sön: Disk.

astråk att stå i disken men ja behöver pengarna! näe nu ska ja ha vattenkrig med mig själv! CIAO!

Veckan arbetstider

Måndag: : 18 - 23
Tisdag: 18 - 23
Onsadg: 17 - 23
Torsdag: 18 - 23. 30
Fredag: 17 - 00.30
Lördag: 14 - 00. 30
Söndag : 15 - 22. 30

Kan man säga att jag är en hard working bitch?!

BALI NÄSTA!

Bokat pch klart var det jag, den 3 april drar jag till Marcus och Bali! Bokade idag, är redan skitnervös. Två mellanlandningar blir det London och Hongkong. Såhär ser min resa ut

Sthlm - London - Hongkong - Bali! Först och främst måste ja på billigaste sätt ta mig till sthlm. Ja kommer vara skit nervös, och stå och gråta i ett hörn. Tänk att jag ska åka hela vägen själv, de ska även sägas att min engelska suger vilket gör det hela ännu svårare. Jag kommer säkert tappa bort mig och inte komma fram. Hela resan tar ungefär 30 timmar, ja ni hörde rätt 30 TIMMAR, Bara flyget från London till honkong tar 13, ja som tyckte de va segt att åka till grekland, 3 timma och då hade ja christian mamma och anders att prata med. Detta kommer gå åt helvete, men ja längtar ändå!

Bali och Marcus here i come!

Gott folk 3 - 23 april då är ja och STEKER I SOLEN MED EN ÖL I HANDEN OCH MYCKJET TREVLIGT SÄLLSKAP. Det kan knappas bli bättre, april kom nu!

Mycket ja måste ordna innan, ta sprutor , fixa pass, köpa badkläder mitt i vintern går det?.

Men evelina var possitiv SEMESTER ÄR LIVET!

Ciao!

Evelina Salomonson!

tro det eller ej men på något sätt gillar ja mitt hår på denna bilden. Nu är allt en kaluffs och jätte slitet plus tråkig hårfärg. Måste göra något drastiskt med det snart!

image104


Kinna, händelsernas centrum!

Igår var det partey som gällde, hr elever samlades för att fira en kväll tillsammans. Förfesten startade vid sextiden hemma hos Emma i kinna. Lite senare kom även joel anna och lise. Vid elva tiden drog vi in till "stan", traskandes påväg till lounge lite halvfull i kinna. Väl inne på lounge var det många välkända ansikten, som vanligt. Vid tvåtiden drog jag med J till pgs för han va lite full och behövde en hamburgare. Sagt och gjort jag ställer mig i kön han låser in sig på toa. efter en halvtimma står vi sex stycken och bankar på toadörren, inget svar. Vi frågar personalen om de har någon extranyckel men de säger att de har inte tid nu för de steker hamburgare, jävla fetton!!!!!!. Vi förösker med alla knep ringer honom inget svar till slut förösker vi bryta upp dörren med kofot utan att lyckas. Efter ännu tio minuters av bankning på dörren öppnar han tillslut. Han är helt väck, kan ej gå prata och hyperventilerar bara. vi får dra honom ur toan och in i bilen med honom. Vi ringer hans föräldrar som kommer. Jimmy kör honom till akuten, sagt och gjort en ambulans kommer och han blev förd till borås lasarett, då skenes sjukhus suger totalt! Läkarna misstänker att någon har stoppat någon drog i hans drink och därav detta tillstånd. Innan kunde ha gå dansa prata och göra allt själv. tio minuter senare var han helt däckad och kunde inte göra något. Jag och sebbe satt till klockan sex i borås och väntade på besked, han fick komma hem efter lugnande och taging av massa olika prover. Är det detta man kallar lyckad utkväll med gänget?! Jag hatar kinnapack och pgs, kör upp något i röven! Kinna är altså händelsernas centrum, skitställe!!!!

Tack och lov överlevde han natten och vaknade idag lite groggy men annars var det lugnt, skönt det!

Marcus Börjesson, jag saknar dig vill åka till BALI NU! Vi ses snart hoppas jag. 15 dagar har gått, kom hem!


AKTA DIN NALLE!

Ännu en jobbdag idag har jobbat sen i lördags, goa pengar säger jag bara ! :)
Men imorgon är jag ledig sen blir det jobb på fredag igen, men ledig lördag söndag! Då jävlar då blir det paryt, vinet ska flöda!!! Joel anna eve kanske malin och emma samlas, hr is back on track!

Idag fick ja prata med marcus, de var trevligt, mycket trevligt. han var i peking nu skulle om några dagar dra vidare till thailand. Imorron ska ja ringa runt och antagligen boka en tur och retur biljett till BALI! Fan ska bli skönt att få se hans face igen!! Evelina längta väldigt mycket!

Hade en rolig konversation innan

F: Du har visst vänner
E: hmm har jag? jag menar mer än vad jag visste, jag är ju en elak människa och kastar nallar!

BÄST ÄR JAG :P Skrattar åt mina egna "skämt" vilket det där med nallar iof är sant!

Nej nu ska ja dra till jobbet!

Ciao!' ENJOY!


fjärdedagenavjobbirad!

Även idag blir de jobb, fyra dagar i rad har det blvivit, GÖÖÖÖTT!. fast sen är jag ledig Onsdag torsdag Lördag söndag! Asgötttt!  På lördag blir de utgång me joel, anna och co, de va längesen ska bli skitkul!

Just nu sitter jag hemma hos pappa, har precis vaknat, ska väl snart käka frukost, duscha och göra iordning mig, serut som en hest just nu!

Missing you M

ENJOY!

Vilken är din bästa partybild?

Jag älskar denna partybilden på mig och OOOOEEL!  Joel as seriös och jag nykter som en hest visar hest-gapet :P

image102

Jobbdag!

Idag har jag jobbar från 12.30 - 22.00 göööttt. Men de va drygt som fan hela dagen, jag och sandra gick runt och gäspade, visste de va folk hela tiden men bara några här och där. Jobbade även i lördags. dvs igår, då var de dock full fart hela kvällen. Mycket roligare att jobba då!

I fredags va ja och christian ute. Vi var för på jobbet Babbel och käkade drack vin. försökte se sofistikerade ut, men misslyckades självklart. Sedan drog vi till oliven där vi träffade självaste far, han och hans jobbarpolare hade bowlat och tog sig en bit mat hos KONKURRENTERN, ffyyyy men det var iof bara för babbel var fullbokat! Sedan drog han, och hans jobbarkamrater med oss till harrys, piss ställe om jag får säga det själv. Men ändå en kul helg!

Jag saknar dig som fan 1 vecka plus 1 dag! KOM HEM NU!

God morgon!

God morgon gott folk, eller ska man säga middag? I vilket fall som helst sitter jag hemma hos pappa ska snart dra ner till stan och se om jag hittar några nya kläder. Kollade på h&ms hemsida de hade några snygga grejer där ja tänkte leta efter. Ska ja dricka vin ikväll och har sunk kläder på mig, så ett tillfälle till att köpa nya. Mamma skulle tagit med sig kläder åt mig men mitt sms ja skickade 06.00 kom fram 10.00 och då var hon redan i borås, SUCK!

Ikväll eller senare ska ja umgås lite me christian se sofistikerad ut och antagligen sitta på jobbet och dricka vin, man som han är kommer han säkert dricka öl. As bra att dricka på jobbet får ju personalpriser, vilket blir ungefär 50 % billigare i baren :)! Me like! Senare ikväll kommer även lise in till stan, de va längesedan jag träffade henne, ska bli trevligt.

Nu sitter jag och lyssnar på rix fms webbradio, utan förhoppningar att något bra spelas. Så är även fallet smöriga låtar hör jag, uscha! Man blir ju nästan deprimerad. Nåja, detta tänkte ja kika efter på h&m

Enjoy!

   

Till detta ett par leggings, over knees. Och JA jag gillar svart!


I väntan på att få åka till jobbet tråk!

Är: Trött
Ger intryck av att vara: Nörd?!
Mår: Bra, men som sagt trött och saknar M
Ska: Snart åka till Jobbet
Har: Gjort iordning mig precis
Bör: Gå ner och äta något innan jobbet
Kan: Blanda drinkar!

Blir glad av: Vänner, jobbet, umgås, sjunga, musik
Vill ha: Hem M
Skulle vilja: Ha massor med pengar så jag verkligen kan åka till Bali
Tycker om att: Umgås, sjunga, musik, party, jobba, resa, festival
Drömmer om: Att få åka till Bali i mars
Längtar till: Bättre tider
Fasar inför: Vet inte

Brinnande intresseför: Musik, Barteknik
Bryr mig om: Vänner, familj, jobbet
Trivs med: Vännerna
Känner obehag inför: ORMAR
Planerar att: Jobba häcken av mig
Bor i: Mamma och Anders plus fyra katter
Skulle vilja bo i: Lägenhet i borås SJÄLV!
Klär mig gärna i: Jeans och någon skön t-shirt
Äter gärna: Min egna mat!
Dricker gärna: Beror på tillfälle

Tränar: kvällsgympa innan jag går och lägger mig
Tittar ofta på: Oc
Lyssnar ofta på: Musik i alla dess former
Läser: Hatar att läsa!
Prenumererar på: Eh inget
Idag: Jobba!
Imorgon: ledig, leka med Lise :)
Igår: Spelade jag volleyboll
Nu: Väntar jag på att mitt tåg till jobbet skall gå

Vill se: M
Vill göra: Resa
Glad över: Lite olika saker
Arg på: Ingen
Stolt över: Många,

Oj, jag har inget liv ! Nu ska ja äta knäckebröd med ost, mumma sen ska ja dra mig till jobbet! Bye!

Enjoy!

Dagens outfit

image95

 

T-shirt: Gina Tricot
Byxor; Cheap monday
Glasögon: Lyle & Scott
Hår; Jobbarfrill, snefläta!


Jobbdag!

Nu har evelina precis käkat frukost och tagit en dessert, dvs snus, älskar känslan! Idag bär de av till borås och Babbel för en dag på jobbet. Börjar dock inte förrän klockan 18.00 - 23.30 ungefär. Blir även jobb på lördag 17.00 - 00.30. Sen nästa vecka blir de nytt schema så ingen aning om hur jag jobbar, blir nog mindre denna månaden eftersom två fastanställda kommer tillbaka från Thailand, Cilla Och rebecka välkomna hem till kylan.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig råd att åka till bali eller ej, har ju råd och så men de pengarna ja har sparat ska ju egentligen gå till en kommande lägenhet. Får se hur jag gör, vill gärna ner dit och hälsa på Marcus, hade vart mycket trevligt.

Evelina har även börjat med kvällgympa för att träna magen litegrann. Jag hatar utåtputande magar, jag får panik när min är det. Så situps rygglyft och tåhävningar blir det varje kväll. Sen är även tanken att jag skall börja gå uut och gå eller gymma, gå låter billigare så jag tror jag satsar på det.

Näe nu ska jag göra iordning mig!

Enjoy!

Filmdax!

Godkväll gott folk!
Idag har jag inte gjort så mkt, vart och tränat i kinna, hyrt film ätit och itne så mycket mera.
Nu hade ja tänkt att jag skulle bege mig till sängen, lägga mig under täcket och kolla på filmen, jakten på lycka. Helt underbar film, verklighetsbaserad! KOLLA PÅ DEN!

Skänker en tanke till Marcus, hoppas du är i peking så du kan höra av dig snart! Saknar dig!

Enjoy!

5 dagar av ?

Hejochhemsktmyckethej!

Nu sitter jag har, har precis duschat och gjort iordning mig. Idag blir de lugnt, halv fem ska ja iväg till kinna och spela volleyboll med släkten i 1 1/2 timma, de är det ända planerade för dagen. Sen ikväll ska jag väl även laga mat, fick välja mat idag så då blev de lasagne, de var lägesedan. Igår lagade jag potatis och purjolökssoppa, soppa är gott! Mina hr kunskaper träder fram. 

Ikväll vill jag dock se en bra film, någon som har något förslag?! 

Dagens outfit:

Tröja brun, Gina tricot
Jeans; Claes Göran, Stuk!
Slasögon; Lyle & Scott

image92



Enjoy!

God natt!

Nu sitter jag här framfr datorn IGEN, borde egentligen sova. Har inte gjort något vettigt alls idag, tog mig inte alls i kragen och gick och simmade. Men imorgon då ska jag och mor min gå ut och gå, så lite kommer jag röra mig iaf. Imorgon blir det även volleyboll för min del, släkten smalas och försöker se duktiga ut. Jag brukar mest stå och se dum ut, evelina du är för lat, skärpning!

Fick se lite bilder från M;s resa idag med, öl på varje kort, ser underbart härligt ut! Jag vill med. Han tyckte jag skulle komma ner till bali i mars och hänga med dem där, jag är grymt sugen, men räcker ekonomin? Hur som helst hade det vart grymt kul! Mamma tycker verkligen jag ska åka, hon riktigt tjatar på mig.

Du är inte här
men jag kysser din kind,
en kyss jag sänder
med en smekande vind.
Öppna fönstret, ställ det på glänt, för vinden du känner är kyssen jag sänt.


4 dagar!

Innan idag satt jag och rensade bland mina kort, härliga minnen från sommaren 07! Här kommer ett smakprov, studenten! Jag saknar den! ENJOY!


Hejjagheterevelinaochjagharväldigttråkigt!

För er som är intresserade, eller itne har något liv kan ni ju alltid läsa denna TRÅKIGA lista, för jag har brist på fantasi!

Höger- eller vänsterhänt: Vem bryr sig men Höger
Humör just nu: Uttråkad, därav listan, saknar M
Favoritgodis: Måste man välja en, jag säger inte chocklad

Är det nåt du absolut inte äter: Mycket som lever, lax, bönor, bläckfisk, musslor och annat slem

Kläder just nu: Slappklädsel, bruna byxor Stora som en hest Vero Moda, t-shirt Gina tricot, raggsockar
Musik just nu: Surrande ljudet från datorn
Vad sa du senast: Tack för maten mamma
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Då man är lycklig 
Sommarplaner: jobb, frhoppningsvis resa och lägenhet, varberg med polarna

Är du bra på matte:  Om jag väl anstränger mig kan jag väl
Fisk eller badkruka: Fisk, bada är skönt och trevligt
Saft eller alkohol: de beror ju på situationen, saft och bullar är ju gott men en varm sommardagen tar ÖLEN priset

Längd och vikt: 1,77 lång och vikt vet ej har ej vägt mig på länge men skulle tippa på 54 kanske
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: Vår och sommar, fast sommaren i sverige suger ju oftast
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: En vän, nät att fånga fisk i och täcke
Spelar du nåt instrument: Gitarr, men har ej påstått att jag är bra på det
Morgon- eller nattmänniska: NATT!
Sparare eller slösare: Både och, slösar gärna men måste spara

Vem är viktigast för dig: Familjen och vännerna
Bästa film: Svår fråga, jakten på lycka med will smith är redigt bra
Tror på liv på andra planeter; ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ohja, som om de va igår
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej, men är fortfarande bekanata vänner
Har du några homosexuella vänner: Ja, ja älskar homosexuella så sköna människor
Tror du på mirakel: Ja, oftast ibalnd kanske hoppas de händer snart
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja vad är annars meningen?
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Bäst är jag ;)
Ser du på kärleken som ett misstag: Eh ne
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Inga, isf om de skulle skita sig ett barn

Bio eller promenad: de beror ju på situationen båda är mys!
Är du kittlig: På låren ja, annars nej
Snarkar du? Ne
Rädd för insekter? Nej bara ormar
Äckligaste insekten: jag själv :P
Största svaghet: Hm man ska ju tro på sig själv så ingen, eller jo klart alla har har så många så svårt att välja
Det här är jag bra på: Att spela dum

Bästa bok? Hatar att läsa

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna flyga 
Chips, morötter eller godis? Allt är gott, men godis slår nog allt
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? nej

Har du nån flickvän/pojkvän? Nej

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har tatuering på ankeln och har haft piercing i läppen

Stökigt eller välstädat? Välstädat, men har lätt att få de stökigt på mitt rum
Gungar du på stolen? Ja, de händer
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, de skulle vara spännande
Vilken hand håller du gaffeln i? hm vet ej inte ätnkt på det
Hur många syskon har du? 1
Vad är du mest rädd för? Ormar, sjukdom bla bla
Saltar du på maten? Om de inte är tillräckligt, ja
Gillar du att sjunga? Ja
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Hotell och restaurang såklart för ja ville bli bartender 

Anser du att du är stark? HAHA ohja, nej klen som fan
Brukar du sola? Om de är fint väder inte annars, solar inte på vintern för att bli brun
Vad gör du om du får hicka? hickar på
Har du komplex och för vad? eh

Röker du? Händer på fester

Snusar du? Ja, pilla in en prilla!
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Kaffe

Har du en besatthet? Nej de tror jag inte, skulle vara magen isf, hatar när magen putar!

Oj va tråkigt jag har!


Dagens Sämsta!

Som jag nämnde tidigare skulle jag lägga upp en bild på dagens sämsta. Här är den! Mitt ostädade rum, som jag ni dock har lyckats städa up. Tack och lov!

image90

Paket till mig!

Nu har jag klickat hem två linnen som jag har kollat på ett tag! Själv tycker jag de är heta!

Vad tycker du? HOT OR NOT?

 

Enjoy!

dag 4

God morgon gott folk!
Sitter i mitt rum, har precis vaknat, tänlte gå ner och käka mig en delikat frukost snart, om jag orkar frukosten brukar ju inte vara någon höjdare direkt. Sedan ska jag nog städa lite på mitt rum, de serut som; hej kom och hjälp mig ungefär.

http://junitjej.blogg.se/ hade någon slags tävling där man skulle lägga upp en bild på dagens sämsta. Kanske blir en bild på mitt ostädade rum då.

Senare idag ska jag föröska masa mig bort till bahuset, Kaskad och ta mig en liten simtur. Om jag har tur lyckas jag släpa med mig mamma.

Vad ska du göra idag?

Slöaisoffandag!

Idag den 4 februari tror jag det är har nog varit den slappaste dagen någonsin. jag vaknade vid halv ett, käkade frukost och begav mig till datorn. Sedan satt jag ännu mera vid dator, kastade lite pil med far min, observera att jag vann, jippeykaeyey!. Sen åt jag en bit mat, köttfärslimpa med potatis och sås de va gott. Sedan åkte jag tåget hem 20.00. Dvs evelinas dag har bara bestått av slappa i soffan ungefär, jag som hade bestämt att jag skulle börja träna, denna veckan ska mina onyttigheter vara över. Evelina ska ta sig i kragen och börja simma hade hon tänkt. Ska nog dra mig bleka kropp till kaskad och simma lite imorgon. Få inte en shock över hur blek jag är, de är ju trotts allt vinter, och sola det orkar jag inte med.

Fick ett sms från M innan, skönt att höra att du lever. Blev inte det minsta avundsjuk när du skrev " jag sitter på ett hotell i moskva och dricker öl ", jag lovar. Jag skänker en tanke till dig, jag saknar dig! Och 3 dagar av hur många som helst har bara gått, suck!

Dagens bild får bli från vår sista dag i göteborg tillsammans, skit mys!
SMACK! Äh fick bli lite blandade bilder!

ENJOY!

  

Tröttsomenhest!

Nu sitter jag i Fristad, dvs hemma hos pappa. Har precis kommit hem från jobbet, dryg dag på jobbet plus snåla människor, ingen bra blandning. Är skit trött så funderar å¨att kika på någon film sen sova gott.

Dag 2, kom hem!

Näe gott folk nu ska ja kolla film!

Enjoy!

20 års fest!

Igår var jag som sagt på 20 år fest hos Hannah, de var väl trevligt. Först satt vi hemma hos hannah, tjötade och så. Sedan for vi iväg till lounge. Lounge, behöver jag säga mera? Ja kom väl hem runt halvtre, för alla skulle vela så med skutsen.
Nu sitter jag iaf här, redo för en dag på jobbet. Jobbar från 12.00 - ca 23.00. Jag och elin ska få mkt dricks, ge mig massa pengar!!!!!

Gårdagens partyoutfit.

Vit skjorta, body ; Vero Moda.
Svart kjol; Gina tricot
Svart väst; Emmas                                   
Bruna leggins; lindex
Svarta over knees; Gina tricot
Glasögon; Lyle o Scott

har dock inte västen på mig på bildera, hoppas ni klarar er utan!

Enjoy!


  

Räkningen har börjat; 1 dag

1 dag!

1 dag har nu gått sedan du åkte och jag saknar dig redan, väldigt mycker också! M, kom hem jag vill ha dig här, två år är alldeles för länge, kom hem nu!!!

Nördbrillornaimittfuckface !

image80



Evelina goes nörd! Enjoy!

Bilderna ni väntat på!

ENJOY!

    

Marcus, jag kommer sakna dig, två år är en evighet! Hade så skoj på resan!

Nu är du inte här längre

Nu har han dragit, borta för ungefär 2 år, känns sorgligt. Men vi hade en fin kväll i göteborg, som jag antagligen aldrig glömmer! VI SES SNART!

Igår var jag i borås, kollade runt i affärer med anders, mammas sambo, som skulle köpa en vit skjorta till mamma. Sagt och gjort, vi hittade en på gina tricot, en body.

Själv köpte jag ett par glasögon, men det var i kinna, Ahlens optik tror jag de hette. Lyle och Scott. Assnygga! Bilder kommer senare.

Nu ska jag och erica köpa frukost, hon sov nämligen här inatt. Sen ikväll blir de 20 års fest för Hannah Som fyller år, GRATTIS!

Enjoy

God kväll!

Nu sitter jag hemma i skene, har precis kommit hem från jobbet. JObbade från klockan 18.00 - 23.30. Hände vissa roliga lite halv intimt på jobbet, inte när de gäller mig då men de andra, kul var det iaf.

Igår var ja ju som sagt i Göteborg med marcus, det var händelserikt. Dagen började med att vi tog bussen in 16.42 från skene. Väl framme i göteborg var de massa skor och M bestämde sig för att köpa skor. Sagt och gjort vi gick till en sportaffär där han hittade ett par vid adidas tror jag det var. Efter det gick vi och käkade på Hall å bar, jag åt någon pasta med tomater och paprika, riktigt gott faktiskt. Jag drack vinn han öl, efter måltiden drog vi till P.C, ett billigt ölhak! En öl kostade endast 25 spänn, asbilligt!. Vi satt där tjatade och drack lite öl, klockan blev halv tio och sista bussen gick tio, men vi orkade itne skynda oss så vi satt kvar. Klockan var nog inte ett förrän vi kom därifrån, då vi förflyttade oss till nattklubben wish och förlorade massa pengar i poker. Sedan var den stora frågan, VART SKA VI SOVA?!. Vi knackade på hotell men de tre första var fulla, men sen kom räddaren Hotel Robinsson, 900 kr, de va de fan värt, missade dock frukosten, vilket skulle ingå i priset. Vi sov iaf där, asskön säng var det. Vaknade väl vid halv tolv av att telefonen på hotellrummet ringde, " Hej ska ni sova en natt till?" Vi bara neej vad vi inte visste var att man var tvungen att checka ut klockan elva, detta hade de inte meddelat oss. VI gjorde oss iordning och drog därifrån. Köpte oss en cola och åkte med bussen hem 13.15. En mycket lyckadf hejdå kväll för Marcus, är dock tråkigt att han ska åka iväg så länge :( Men vi ses snart igen, hoppas jag!!

Bilder kommer imorgon, orkar inte hämta kameran som ligge ri garaget, pga att jag blev utelåst och kunde inte fixa till mig till jobbet. SÅ dagens outfit är bara sleten!

Enjoy!

RSS 2.0